Dând Ștafeta Succesului de la o Persoană la Alta (Nou)

JA6576778 OKAMOTO_YUUKO_1

Yuuko Okamoto

Japonia

Anul în care s-a alăturat Nu Skin:
2009

Marele ei DE CE (vis):
Să împărtășesc ceea ce am
învățat cu generația
următoare și să ajut cât
mai mulți oameni posibil
să își îndeplinească visele
cu ajutorul Nu Skin.

Citatul succesului:
”Perseverența este secretul
evoluției-oamenii care învață
din greșeli și cresc în fiecare
zi pot evolua în fiecare zi.”

 

Dezvoltarea de la o persoană realistă, timidă căreia îi era teamă să își exprime propriile opinii într-un lider Nu Skin de succes, capabil să-și imagineze ascensiunea sa către succes este o transformare de care a avut parte, cu mândrie, Yuuko Okamoto. Și mai important pentru ea, este o experiență pe care îi place să o povestească altora pe măsură ce îi ajută pe alții să înfrunte provocări similare, să depășească dificultăți și să devină și ei lideri de succes.

Yuuko spune că lipsa sa de încredere a început la o vârstă fragedă, în mare parte datorită unui ten cu probleme. ”Am fost genul de copil care făcea ceea ce îi spuneau alții, în timp ce îmi ascundeam sentimentele adevărate, deoarece întotdeauna îmi păsa ceea ce alții credeau despre mine,” spune ea. Îngrijorată, familia ei i-a prezentat produsele Nu Skin. A profitat de oportunitate, a făcut eforturi pentru a-și îmbunătății starea tenului și starea fizică, și dobândind o îmbunătățire a aspectului său, în final a câștigat încrederea în sine. Acesta a fost primul pas în transformarea lui Yuuko; peste câțiva ani a trăit o nouă experiență Nu Skin, care urma să aibă un rol mai important în schimbarea vieții ei.

În cele din urmă Yuuko deținea o poziție la o corporație importantă, dar deși lucra multe ore suplimentare pentru a respecta termenele limită, nu a fost niciodată recunoscută pentru realizările sale. Își dorea să își schimbe locul de muncă pentru a face ceva ce o interesa cu adevărat. I-a fost prezentată oportunitatea de afaceri Nu Skin și în final a decis că Nu Skin îi oferea posibilitatea de a-și crea viața pe care și-o dorea.

Dacă Ea Renunța, Echipa Ei Nu Avea Să Reușească

 Yuuko spune că a reușit să depășească provocările care îi ieșeau în cale datorită ajutorului primit de la oamenii din jurul ei. ”Probabil că aș fi renunțat dacă nu aveam linii ascendente care să aibă mereu grija de mine, și linii paralele care m-au ajutat deși nu aveau nimic de câștigat din [succesul] meu,”spune ea. De fapt era foarte aproape de a renunța când se străduia să se califice pentru World Star Tour (WST), iar un membru al unei linii paralele i-a spus ”Asta este ceea ce îți dorești? Este ușor să renunți, dar nimeni din echipa ta nu va ținti spre WST dacă tu nu o faci.”

Acest comentariu i-a deschis ochii lui Yuuko, spune ea, și a făcut-o să realizeze că nu se pune problema dacă poate sau nu să facă ceva, ci mai degrabă dacă să facă sau să nu facă acel lucru. ”Începând cu acea zi, am trăit fiecare zi concentrându-mă pe modalități de a-mi atinge scopurile,” spune ea. ”Experiența m-a făcut să realizez că doar cei care sunt hotărâți să reușească își vor atinge obiectivele.”

Acțiune Care o Propulsează Mai Departe

Susținerea pe care a primit-o de la alți oameni a învățat-o de asemenea importanța de a colabora cu oamenii din jurul ei, cerând ajutorul într-o situație care îi depășește capacitățile și ajutându-i pe alții în orice fel putea. Pe măsură ce continua să atingă tot mai multe obiective, încrederea ei creștea și a reușit în final să ”spună adio acelei părți din mine care întotdeauna găsea scuze pentru care nu putea face ceva.”

Deși realizările lui Yuuko îi aduc satisfacții, a găsit că este îi ajută pe membrii echipei ei să reușească și urmărind transformarea lor personală asta o face cea mai fericită. ”Nu am oferit nimic nimănui și nu am fost apreciată pentru ceea ce am făcut în viață, dar când mi-am văzut membrii echipei recunoscuți pe scenă la convenție, am fost cu adevărat fericită că nu am renunțat niciodată.

Planul strategic de acțiune pe care Yuuko l-a dezvoltat îi alimentează hotărârea de a atinge noi obiective. În primul rând împarte un caiet in 4 secțiuni și le numerotează de la stânga la dreapta. În prima secțiune scrie Situația Curentă. În secțiunea a doua scrie Idealuri. A treia este denumită Termen limită, iar a parte este Acțiuni Concrete pentru Atingerea Obiectivelor. Apoi completează fiecare secțiune pentru a se potrivi cu obiectivele pe care dorește să le atingă, cum ar fi creșterea vânzării de produse și adăugarea de membrii noi în echipă. Ea crede, de asemenea, ca stabilirea termenelor limită în preajma evenimentelor companiei este critică, cum ar fi WST, workshop-urile Ruby și convenții și întotdeauna încearcă să hotărască ce ar dori să realizeze până la fiecare eveniment. ”Cred că legarea obiectivelor de aceste elemente face mai ușoară atingerea lor și vă permite să obțineți mult mai mult,” adaugă ea.

JA6576778 OKAMOTO_YUUKO_2

”Vom face tot ce putem noi mai bine!”- Yuuko cu echipa ei în fața sediului Nu Skin în timpul turului companiei, după Convenția Globală 2015

Instructajul este Critic

Yuuko creează, de asemenea, o imagine concretă a ei atingând fiecare nou obiectiv. Iar instruirea este absolut vitală-atât pentru ea cât și pentru echipa ei. ”Particip la ‘traininguri pentru îmbunătățirea calităților umane’, împreună cu echipa mea,” spune ea, de vreme ce a fost învățată că succesul vine doar din dezvoltare personală. Participă la traininguri în fiecare lună și împărtășește ceea ce învață cu membrii echipei sale. În plus, muncește din greu pentru a crea noi lideri astfel încât ”fiecare membru al echipei mele să aibă propria sa echipă și să devină independent.” Ea simte că cei care au o imagine concretă a liderului ideal pentru ei pot deveni lideri, și cu cât o imagine este mai clară pentru o persoană, cu atât posibilitatea de a o realiza este mai mare.

Cu dedicare pentru obiectivele sale, acțiuni consecvente, si o dorință sinceră de a-i ajuta pe alții să reușească, Yuuko a devenit acum un lider Nu Skin de încredere. Este mândră de afacerea ei Nu Skin și îi place să ajute oamenii - în special pe cei care se confruntă cu probleme personale - să își atingă obiectivele și ”să dea mai departe ștafeta [succesului] de la o persoană la alta.” Și nu intenționează să își diminueze eforturile și împărtășește ceea ce a învățat cu generația următoare și muncește pentru a ajuta ca Nu Skin să fie cea mai bună companie din industrie-o companie a cărei nume este sinonim cu produse anti-îmbătrânire inovatoare.

Next »