Creând o Nouă Carieră și un Stil de Viață mai Sănătos și mai Plin de Satisfacții

KR2105331_JUNG_HYE_HWA_1

Jung, Hye Hwa și
Kim, Han Koo

Coreea

Anul în care s-au alăturat
Nu Skin: 
2006

Marele lor DE CE (vis):
Să dea noi speranțe și vise
cât mai multor oameni posibil
în timp ce câștigă mai mult
timp, libertate și recompense
financiare pentru familia lor. 

Citatul succesului:
”Pentru a-ți conduce membrii
echipei, preia inițiativa și
fi un exemplu.” 

Jung, Hye Hwa este o femeie căreia întotdeauna i-a plăcut să deseneze, și în timp ce și-a folosit acest talent pentru a-și crea o firmă de design de succes, în final a reușit de asemenea să își creeze o carieră complet nouă și un stil de viață care a ajutat-o să arate, să se simtă și să trăiască mai bine ca niciodată. Aceasta a fost o experiență cu urcușuri, coborâșuri și incertitudini, dar a găsit o cale să persevereze și să își mențină concentrarea asupra visului ei - un vis pe care Nu Skin a ajutat-o să îl definească, și în final să îl îndeplinească.

Ca studentă la design in cadrul universității, Jung Hye Hwa își putea perfecționa talentul creativ pentru ca în final să devină Director Executiv al propriei sale afaceri după ce a petrecut o vreme lucrând pentru departamentul de relații publice al unei mari companii de electronice. După ce a pus bazele propriei sale companii de design publicitar, a condus-o timp de aproximativ 13 ani. ”Design-ul publicitar era activitatea mea preferată numărul unu și îmi dădea senzația de satisfacție,” spune ea. Afacerea ei a crescut și a prosperat, ceea ce i-a oferit șansa să colaboreze cu mari companii din Coreea și din lume precum și cu agenții guvernamentale. Starea ei fizică, însă, nu era atât de bună, și a început să se confrunte cu unele probleme de sănătate.

Acela a fost momentul când a descoperit Nu Skin și s-a simțit forțată să aibă o relație cu compania. Pentru început, însă, a vrut să fie absolut sigură că produsele corespund prezentării lor. ”Obișnuiam să cred că produsele bune sunt cele prezentate în reclamele de la televizor sau vândute le prețuri ridicate în magazine,” spune ea. Astfel, știa că trebuia să folosească personal produsele Nu Skin înainte de a le împărtăși cu potențiali consumatori. ”Dacă vând un produs fără a-l încerca personal, cred că as putea provoca probleme în ceea ce privește onestitatea și încrederea, ” explică ea. ”Dacă nu aș fi realizat personal calitatea produselor și nu aș fi căpătat încredere în Nu Skin nu aș fi fost în stare să continui afacerea.”

Jung, Hye Hwa descrie două moduri în care au ajutat-o produsele Nu Skin să arate și să se simtă mai bine- rezultate care i-au consolidat încrederea în abilitatea ei de a la împărtăși cu alții. Întotdeauna a suferit de piele uscată, mai ales în timpul iernii, și în scurt timp a realizat că Nu Skin o ajută să aibă o piele mai moale și mai hidratată chiar și în cele mai uscate și mai reci luni. În plus, obișnuia să se simtă foarte obosită dimineața dar a simțit că LifePak a ajutat-o să aibă mai multă energie astfel că își putea începe ziua mai devreme.

Nu Skin a Ajutat-o să Își Contureze Visele

Pe măsură ce Jung, Hye Hwa a continuat să vândă produse consumatorilor ei și să adauge oameni echipei sale, a descoperit, de asemenea, că această călătorie cu Nu Skin o obliga să se concentreze pe ceea ce vroia cu adevărat să realizeze în viață. Și a descoperit că visul ei era muti-fațetat: vroia să ofere noi speranțe și vise cât mai multor oameni posibil, să facă muncă voluntară și să creeze timp, libertate și recompense financiare pentru familia ei.

Ducerea la îndeplinire a acestor vise a presupus o muncă grea și determinarea de a merge mai departe în ciuda anumitor obstacole. Inițial, a continuat să își conducă compania publicitară și să construiască afacerea Nu Skin când avea timp. Participa la traininguri dimineața devreme și în pauza de masă; a participat la demonstrații și întâlniri după servici și la sfârșit de săptămână; și se întâlnea cu oameni oricând avea timp liber. În plus, adaugă ea, nu a ratat nicio adunare de grup și asculta două sau trei prezentări pe CD în fiecare zi.

La început îi era greu să vorbească despre Nu Skin cu oameni noi și în fața unui grup mare. ”Credeam că nu îmi este ușor să mă integrez într-o organizație, așa că provocarea era cu atât mai mare pentru mine să duplic ceea ce vroiam să fac.” Dar, adaugă ea, a continuat să lucreze împreună cu alții în activitatea ei chiar dacă nu vroia, și s-a angajat să duplice această activitate. Și refuzul era dificil, mai ales dacă venea din partea unei persoane cunoscute. Pentru a îndepărta descurajarea, când așa ceva se întâmpla, ea își reconfirma angajamentul față de țelurile ei.

Pentru a-și mări continuu echipa, adăuga noi membri sunând potențiali clienți. ”M-am dus într-un loc pe care nu îl prea cunoșteam și am recrutat oameni,” explică ea. ”Le-am câștigat încrederea, transformând-i în mari fani și consumatori de produse Nu Skin, iar apoi i-am recrutat pe unii dintre ei. A fost foarte dur la început. Din când în când plângeam de una singură în mașină. Dar am realizat, de asemenea că există mulți oameni buni în lume și m-am concentrat pe dobândirea succesului cu acei oameni buni.”

KR2105331_JUNG_HYE_HWA_2

Jung, Hye Hwa și Kim, Han Koo cu membrii echipei lor

Găsirea Puterii și a Motivației pentru a Merge mai Departe

Chiar și atunci când sănătatea a făcut-o să facă un pas înapoi în munca sa pentru un an, după ce a cedat in timpul unui eveniment, a găsit puterea să își mențină visele vii, chiar dacă i-a trecut prin gând să renunțe. Își refăcea curajul cu ajutorul membrilor echipei sale, care o așteptau să își reia activitatea, iar ea se simțea foarte responsabilă față de fiecare dintre ei. Le-a dovedit lor și ei însăși că își putea recâștiga sănătatea și abilitatea de a-și realiza obiectivele pășind cu mândrie pe scenă Nu Skin Success Expo, în Coreea, în 2015, unde a fost recunoscută ca și Creator de 4 STARuri. Având o stare mai bună de sănătate, Jung, Hye Hwa s-a angajat să îi ajute pe alții. ”M-am hotărât să îmi dedic viața ”recâștigată” pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie de ajutor, ” susține ea.

Astăzi, Jung, Hye Hwa are un partener entuziasmat în munca se de dezvoltarea a organizației ei: pe soțul ei, Kim, Han Koo. El s-a ”opus în tăcere” când ea s-a alăturat la început companiei Nu Skin, recunoaște ea, dar acum își dedică tot timpul pentru afacerea Nu Skin. ”Acum soțul meu are încredere în mine mai mult decât în oricine altcineva și a fost un susținător extraordinar care mă ajută să merg mai departe,” spune ea.

Numeroasele provocări ale Jung, Hye Hwa- precum și realizările- i-au permis să folosească aceste experiențe pentru a conduce prin propriul exemplu. Cunoaște personal problemele pe care echipa ei le înfruntă și este întotdeauna acolo pentru a le oferi încredere și încurajare. ”Le resimt durerea pentru că și eu am trecut prin asta”, afirmă ea. Demonstrează, de asemenea, importanța dezvoltării personale prin citit și participarea la prezentări care îi sporesc cunoștințele și abilitățile de construire a afacerii și de recurtare de consumatori. Se concentrează să ofere instrucțiuni simple și precise, ascultându-și și încurajându-și membrii echipei să urmeze Drumul Succesului oferit de companie, precum și pe linia superioară pentru a deveni la rândul lor lideri.

Concentrându-se acum doar pe Nu Skin, Jung, Hye Hwa are grijă să își mențină sănătatea; crede că sănătatea unei persoane este unul dintre cei mai importanți factori în creșterea unei afaceri Nu Skin solide, pe termen lung. ”Menținerea unui anumit nivel de energie este de asemenea foarte important,” adaugă ea. ”În același timp este important să devii un individ căruia îi pasă și este înțelegător.”

În călătoria sa cu Nu Skin, Jung, Hye Hwa își concentrează eforturile în special în a-și ajuta echipa să își atingă țelurile. ”Dedicându-mă acestei afaceri, am început să recunosc valoarea oamenilor și diversitatea lor.” spune ea Ea știe că acțiunile simple, repetate din nou și din nou, sunt cele care o vor ajuta pe ea și pe echipa ei să reușească - asta a învățat de-a lungul anilor și încă aplică. ”Oricând am simțit un potențial eșec al echipei noastre, am știut că trebuie să trec la acțiune,” explică ea. ”Pur și simplu am repetat crearea unei baze de clienți, invitând oameni, făcând demonstrații și explicând oportunitatea de afaceri.” 

« Previous

Next »