De la o Viață Mereu în Schimbare la Afacerea Supremă

Cecilia_Pachon_Portrait

Cecilia Pachón și
Carlos Arecheta

Spania

Anul în care s-au alăturat
Nu Skin: 2013

Marele lor DE CE (vis):
Pentru a se bucura de
libertatea pe care Nu Skin
o oferă, care include
potențiale recompense
financiare, în timp ce își
ajută membrii echipei să
își îndeplinească visele.

Citatul succesului:
”Pentru mine succesul în
această afacere presupune
să ai un ‘de ce’ clar
și definitoriu;acesta
oferă direcție acțiunilor-
împreună cu determinarea și
capacitatea de a fi mai bun-
acțiune după acțiune.
Dacă eșuez, nu mă opresc
niciodată; dacă reușesc,
nu mă opresc niciodată.”
- Cecilia Pachón  

 

Cecilia Pachón este o femeie care a vrut mereu totul de la viață. A muncit din greu și și-a urmat pasiunile în timpul carierei ei profesionale pentru a-și putea crea viața pe care și-o dorea- un drum care a avut propriile provocări de-a lungul anilor. Precum mulți oameni care încep să își construiască cariera și să își formeze o familie în același timp, ea a descoperit că ceea ce ea credea a fi un stil de viață ideal era de fapt plin de frustrări. Și tocmai în perioada în care căuta împlinirea profesională- asociată cu o viață de care se bucura cu adevărat- a găsit afacerea perfectă: Nu Skin.

Încă de la început, Cecilia a aflat că dorințe vechi nu sunt întotdeauna răspunsul pentru fericire. Întotdeauna și-a dorit să studieze matematica la universitate, ceea ce a și făcut. Dar patru ani mai târziu, a realizat că nu aceasta era calea pe care dorea să meargă în continuare. A decis să urmeze o carieră orientată mai mult spre sănătate, care i-ar permite de asemenea să aibă mai mult contact cu oamenii. De vreme ce sportul era una din pasiunile ei încă de la 3 ani, a muncit din greu și în scurt timp și-a dobândit diploma în educație fizică.

Când Cecilia l-a întâlnit pe soțul ei Carlos Arecheta, au decis să devină antreprenori. Deși aveau doar 27 de ani, aveau vise mărețe și erau hotărâți să facă din prima lor încercare, o sală de sport, un succes. Pentru acest efort a fost necesar ca ei să facă un împrumut pe 30 de ani și să investească 6 ani de muncă serioasă și multe ore suplimentare. Când s-a născut prima lor fiică, prioritățile lor au început să se schimbe. Nu mai erau dispuși să petreacă multe ore la sala de sport; în schimb se concentrau pe îmbunătățirea calității vieții lor de familie. Au fost nevoiți să ia un împrumut pe 30 de ani pentru a-și finanța locuința, astfel că s-au hotărât să își vândă sala de sport și să își deschidă o noua afacere numită Natur House. După un an au închis-o și au început a treia afacere, o farmacie/magazin de plante medicinale/mâncare pentru sănătate.  Doisprezece luni mai târziu au deschis un al doilea magazin într-un oraș apropiat. ”Visul nostru era să obținem venituri din ambele noastre afaceri pentru a ne putea plăti datoriile și să putem petrece mai puțin timp la muncă pentru a sta mai mult cu familia noastră,” explică Cecilia.

Din păcate, visul lor s-a lovit de un mare obstacol când nu și-au permis să angajeze pe cineva să îi ajute, iar afacerea lor în vânzări  ”Lucram de la 9 a.m până la 9 p.m și nu vedeam nicio posibilitate de schimbare,” spune Cecilia. Această situație a îndemnat-o pe Cecilia să caute o nouă oportunitate.

O Criza A Sănătății i-a Convins să Acționeze

În februarie 2013 Ceciliei i-a fost prezentat Nu Skin prin intermediul unui catalog al companiei. ”Imaginea companiei mi-a atras atenția încă de la început,” spune ea. Intrigată de accentul pus de companie pe știință, a căutat mai multe informații online și chiar a contactat serviciul de relații cu clienții Nu Skin. Totuși, ea și Carlos, nu s-au alăturat companiei imediat. O problemă de sănătate a ei a blocat totul, și nu s-a înscris până în iulie. Dar ea și Carlos știau că odată ce vor trece cu bine peste problema ei de sănătate, ceva trebuia să se schimbe. Nu vroiau să continue să trăiască în acelasi mod.

Piesele pentru o schimbare în viața lor, în final s-au potrivit în octombrie când Cecilia a participat la întâlnirea kickoff Nu Skin. În loc să participe la prezentarea pentru distribuitorii noi, s-a întâmplat să ia parte la prezentare pentru participanții de nivel Lapis. A fost o greșeală care s-a dovedit a fi cu adevărat inspirată. ”Pe drum înapoi spre casă, îmi era clar că o voi face. Nu știam cum, dar eram hotărâtă să o fac, ”spune ea. Nu a irosit timpul și a început la scurt timp după ce a luat această decizie. În timpul LTO-ului ageLOC TR90, desfășurat în perioada 9-12 octombrie, s-a calificat ca Executiv, prin vânzare a șapte pachete ageLOC TR90. ”Atunci am realizat că nu vor renunța vreodată,” adaugă ea, vizualizând ziua în care Nu Skin va fi singura și ultima ei afacere și Carlos va fi alături de ea, pe măsură ce munceau pentru a recruta consumatori și membrii ai echipei. În 2014 viziunea ei s-a îndeplinit. În prezent își combină talentele și energia, dedicându-și tot timpul afacerii lor Nu Skin.

Cu Nu Skin, fiecare dintre ei își pot valorifica punctele forță individuale în timp ce împărtășesc Nu Skin cu alții. Fundația muncii lor împreună se bazează pe capacitatea lor de ”a trăi clipa” și le palce să împărtășească ceea ce fac. ”Credem că acest lucru este esențial pentru a ne intensifica dăruirea și a ne diminua eforturile,” explică Cecilia. Având acum 3 fiice mici, adoră faptul că Nu Skin le permite să împace munca și viața de familie, călătorind și muncind împreună. Au fost capabili să își împartă sarcinile zilnice pentru un randament maxim. În ultima perioadă, Carlos s-a concentrat pe dezvoltarea pieței Chiliene în timp ce Cecilia lucrează de obicei cu persoanele din Spania. ”El muncește cel mai mult la telefon sau prin videoconferințe,” spune ea. ”Eu prefer să implic direct pentru că mă exprim mai bine în situațiile față-în-față.”  De asemenea discută și analizează împreună, împărtășesc idei, și le modelează împreună pe măsură ce își stabilesc obiectivele.

Întâlnirile lor sunt un exemplu foarte bun de împărțire a sarcinilor prin abordarea împărțim-și-a-cucerim. ”Carlos creează prezentarea PowerPoint din notițele și ideile mele, pe care le conturează și le prelucrează. ”El este responsabil pentru instalarea calculatorului și a proiectorului în sală, pentru plătirea facturilor și înregistrarea distribuitorilor și a invitaților. Eu plănuiesc conținutul întâlnirii, țin discursul, vorbesc cu distribuitorii și consumatorii, prezint produsele, fac demonstrații și așa mai departe. Totuși suntem flexibili și schimbăm daca este necesar. Ne completăm foarte frumos.”

Pasiunea pentru Produse Alimentează Acțiunea

Cecilia cred că produsele ageLOC ale companiei și știința inovatoare îi provoacă pasiunea pe care o emană în fiecare zi în timp ce prezintă altora Nu Skin. ”M-am îndrăgostit de știința Nu Skin, de produse, de planul de compensare și de cultura Nu Skin, ” spune ea. ”Mă simt norocoasă și foarte mândră să fiu parte din Nu Skin. Îmi permite să comunic cu pasiune și credibilitate cu alții.” Să vorbească despre Nu Skin este ușor pentru Cecilia pentru că ea crede că oportunitatea de afacere este direct legată de calitatea produselor. Întotdeauna prezintă dotările științifice ale companiei și tehnologia ageLOC, precum și misiunea și viziunea Nu Skin. Ea simte că accentul asupra științei are un impact emoțional puternic. ”Puterea și transparența companiei, precum și produsele noastre exclusive, transmit un sentiment de încredere, ” spune ea pe măsură ce lucrează pentru a adăuga consumatori și noi membrii echipei.

Căutarea de consumatori și membrii ai echipei reprezintă o mare parte a planului de acțiune desfășurat de Cecilia. ”Când recrutarea devine internă, devine parte a vieții tale zilnice,” zice ea. ”Suntem norocoși- afacerea noastră este oriunde mergem, și avem libertatea de a ajunge la noi potențiali consumatori, oricând dorim.” Spune că atunci când se simte inspirată de cineva și vede că profilul acelei persoane se potrivește cu cel al unei persoane pe care și-ar dori-o în echipa ei, pur și simplu îi spune acelui individ că îi place atitudinea lui/ei și că vrea să îi povestească despre companie. Nu îi spune persoanei respective nimic atunci pe loc; în schimb stabilește o dată de întâlnire. ”Când privești în ochii oamenilor și ei percep autenticitatea și adevărul din ceea ce tu spui, este greu pentru ei să refuze cel puțin să asculte ce aveți de spus.”  Urmează exact acest principiu atunci când recrutează consumatori. ”Dacă oferi sfaturi potrivite și descoperi nevoile consumatorului, nu trebuie să anticipezi cine are nevoie de acel produs și cine nu; trebuie doar să îl prezinți corect, ” recomandă ea. ”Ulterior, totul vine de la sine. Mai ales cu aceste produse minunate.”

Cecilia_Pachon_Lifestyle

Cecilia și Carlos în Călătoria Succesului 2015 EMEA din Marrakech, Maroc

Șase Puncte Important le Ghidează Eforturile

Pentru a se asigura că echipa ei și a lui Carlos avansează alături de ei, Cecilia spune că se concentrează pe șase punte importante: 1) Își încurajează membrii echipei să urmeze sistemul deja confirmat liderilor pentru succes; 2) Le spune să ia acțiuni care pot fi duplicate; 3) Respectă un plan de activitate care urmează strategiile, promoțiile și evenimentele companiei; 4) Menține munca în echipă oferind cât mai multe informații posibil; 5) Oferă soluții specifice pentru anumite situații folosind propria experiență; și 6) Întotdeauna evidențiază puterea determinării și a feedback-ului. De fapt feedback-ul este critic pentru propria sa dezvoltare ca lider. ”Indiferent de acțiuni, le analizez și încerc să mă gândesc cum aș fi putut face mai bine,” spune ea.

Datorită eforturilor lor semnificative, Cecilia și Carlos avansează cu pași mari spre toate obiectivele lor creând stilul de viață ideal, de care Cecilia întotdeauna visa să se bucure.  Având o credință puternică, în fiecare noapte în timpul rugăciunilor ei, își vizualiza țelurile, iar apoi acționează în timpul zilei pentru a le îndeplini. În timp ce dobândirea succesului ei și al lui Carlos este esențial pentru cuplu, Cecilia spune că cele mai bune experiențe ale sale sunt să își vadă echipa cum crește și prosperă și sunt mereu inspirați cu fiecare realizare. 

Astăzi, Cecilia și Carlos au găsit drumul profesional pe care îl pot parcurge cu plăcere și încredere în timp ce își măresc în mod activ echipa și baza de consumatori atât în Spania cât și în Chile. Cecilia spune că viața pe care întotdeauna și-a imaginat-o devine realitate și, adaugă ea, ”Pot doar să fiu recunoscătoare Nu Skin, pentru că a devenit a cincea mea afacere și ce mai importantă”.

« Previous

Next »