Poveşti

 • Dând Ștafeta Succesului de la o Persoană la Alta (Nou)Dând Ștafeta Succesului de la o Persoană la Alta (Nou)
  Yuuko Okamoto a descoperit că Nu Skin este responsabil pentru numeroase recompense din viața ei. Probabil unul dintre cele mai mari beneficii pe care de care s-a bucurat a fost evoluția de la o femeie realistă, căreia îi era frică să spune ceea ce gândește, la o femei de afaceri cu încredere de sine care, acum, mândră îi ajută pe alții să dobândească succesul. Utilizând un plan de acțiune strategic și realizând că doar cei care sunt hotărâți să reușească își vor atinge obiectivele, Yuuko se concentrează acum în a-i ajuta pe alții să își depășească îndoielile și provocările pentru a-și putea îndeplini visele.

 • Căutând o Nouă Cale pentru a Dezvolta Stilul de Viață Ideal pentru Ea Căutând o Nouă Cale pentru a Dezvolta Stilul de Viață Ideal pentru Ea
  Jinsil Kim era un decorator de interior de succes care nu credea că această carieră avea să îi ofere șansa de se bucura de recompensele financiare și stilul de viață pe care și le dorea. Superioritatea produselor Nu Skin a propulsat-o în afacere, dar nu după mult timp s-a blocat când a întâmpinat probleme în a-și depăși teama de a le împărtăși cu străini. Hotărâtă să dobândească succesul, a făcut pașii necesari pentru a-și consolida încrederea și a descoperit că ”acțiunile presupun eșec, dar duc la succes.”

 • De la o Viață Mereu în Schimbare la Afacerea Supremă De la o Viață Mereu în Schimbare la Afacerea Supremă
  Cecilia Pachón a fost întotdeauna o femeie care și-a urmat pasiunea. Totuși când și-a început călătoria profesională nu avea nici cea mai vagă idee că avea să se re orienteze din nou și din nou pentru a se bucura atât de succes pe plan profesional cât și de o viață de familie fericită. A descoperit Nu Skin când i s-a oferit un catalog al companiei, și a devenit curioasă. Dar a fost nevoie de o problemă de sănătate pentru a-i convinge pe ea și pe soțul ei, Carlos Arecheta, să mai facă încă o schimbare de carieră pentru a obține adevărata libertate a timpului și recompensele financiare pe care și le doreau. De îndată ce Cecilia a văzut puterea din spatele științei și tehnologiei Nu Skin, a știut că a găsit calea spre împlinirea personală și profesională.

 • Creând o Nouă Carieră și un Stil de Viață mai Sănătos și mai Plin de Satisfacții Creând o Nouă Carieră și un Stil de Viață mai Sănătos și mai Plin de Satisfacții
  Jung, Hye Hwa și-a început cariera la Nu Skin în timp ce încă conducea o firmă de design publicitar de succes. După ce a obținut rezultate impresionante cu produsele, și-a dat seama că putea să împărtășească cu sinceritate Nu Skin cu alții și să creeze o afacere construită pe integritate, și astfel a început să se implice din ce în ce mai mult în afacerea ei Nu Skin. De-a lungul timpului, însă, a fost nevoită să își depășească propriile îndoieli precum și unele probleme de sănătate, pentru a-și putea continua călătoria- o călătorie care se concentra pe îndeplinirea viselor altor oameni și crearea unei vieți cu mai multe satisfacții pentru familia ei.

 • Creând Următoarea Generație de Lideri Creând Următoarea Generație de Lideri
  Pattarawan și Pichet Sukkaniwast au vrut inițial un venit suplimentar pentru a-și ajuta familiile. În scurt timp au realizat că dacă se concentrează pe țelurile lor și muncesc serios pentru a-și aduna clienți și a-și forma o echipă, și-ar putea schimba viețile proprii, ale familiilor lor precum și viețile multor altor persoane. De asemenea au învățat importanța de a conduce prin exemplu și de a demonstra constant pașii ce trebuie urmați pentru ca întreaga lor echipă să înainteze către un țel comun.

 • O Oportunitate Care a Avut un Mare Impact Asupra Vieții Lui O Oportunitate Care a Avut un Mare Impact Asupra Vieții Lui
  Ryouta Tadauchi și-a început cariera profesională la vârsta de 21 de ani și a muncit din greu pentru a construi o cafenea de succes. Totuși, la vârsta de 27 de ani, a știut că își dorește un alt fel de viață. A găsit exact ceea ce își dorea cu Nu Skin, și a fost propulsat către un nou nivel de entuziasm și determinare pentru a reuși, când a descoperit frumusețea și puterea de a participa la Călătoria de Succes Nu Skin. În timpul evenimentului, Ryouta a văzut personal cum compania și liderii ei îi educă și îi sărbătoresc pe cei care muncesc din greu și cred în puterea viselor lor.

 • Redescoperirea visului Redescoperirea visului
  Nu Skin nu numai că i-a oferit Mariei Victoria Giordano o oportunitate de afaceri convingătoare, dar și ocazia de a visa la ceva important din nou. Inspirată de ambițiile ei renăscute, de atunci ea a găsit o modalitate de a oferi o atenție sporită familiei ei și de a reprezenta un exemplu puternic pentru valoarea liderilor dintr-o țară întreagă.

 • Crearea succesului printr-o abordare echilibrată și pozitivă Crearea succesului printr-o abordare echilibrată și pozitivă
  Pichet Ritthiruangdet știa cum să muncească din greu pentru ceea ce dorea. Totuși, ceea ce nu a realizat a fost faptul că nu era concentrat asupra modului de a obține viața pe care dorea să o trăiască. După ce a încercat și a eșuat să creeze succesul pe care l-a dorit cu Nu Skin în 2007, el a descoperit în final focalizarea și motivația sa din nou. În 2010 a făcut noi pași, folosind o abordare echilibrată și pozitivă, pentru a construi afacerea și viața pe care el și soția sa, Elly, le doreau.

 • Drumul spre a deveni un liderDrumul spre a deveni un lider
  Yumiko Takatsu este o femeie care știe ce vrea - și când a descoperit Nu Skin și atractivitatea produsului Galvanic Body Spa, ea știa că a găsit cheia succesului. Cu ajutorul liderului Team Elite din linia sa ascendentă, ea a descoperit cum să creeze sinergie cu organizația ei și cum să ajute pe membrii echipei sale să câștige călătorii ale succesului și noi titluri. Cel mai important dintre toate, ea a învățat cum să creadă în oameni și cum să utilizeze strategiile Nu Skin pentru a prezenta noi produse spre beneficiul întregii sale organizații.

 • Persistența și fericirea merg mână în mână pe drumul spre succes Persistența și fericirea merg mână în mână pe drumul spre succes
  Crezând mereu că a fost destinat pentru lucruri mărețe, Mo Yi Hai și soția sa, Lai Min Ning, au decis să își schimbe viețile profitând de oportunitatea pe care au văzut-o în Nu Skin. Totul despre companie i-a atras. Prin acțiune constantă, determinare și atitudinea de felul nu-renunțăm-niciodată, ei și-au fixat privirile asupra îndeplinirii visurilor lor și creării unei atmosfere plină de recompense pentru toți oamenii din vânzări cu care au lucrat.

 • O oportunitate care s-a transformat într-o binecuvântare O oportunitate care s-a transformat într-o binecuvântare
  Persoanele sceptice au încercat să îi convingă pe Dewi Sartika Kasman și Muhammad Reza Pratama Kamal că au făcut o greșeală prin faptul că s-au alăturat Nu Skin. În loc să asculte astfel de comentarii negative, acest cuplu hotărât le-a folosit ca și o sursă de a-și construi afacerea cât de repede posibil și pentru a dovedi acestor persoane negativiste că nu au dreptate. Muncind intens, ei au câștigat clienți și membri ai echipei din întreaga Indonezie, în final au creat o afacere care le-a permis să trăiască stilul de viață pe care l-au dorit în timp ce au schimbat în mod pozitiv viețile altora.

 • Citiţi mai multe poveştiCitiţi mai multe poveşti
  Accesaţi aceste poveşti de succes pline de inspiraţie ale executivilor de top şi ale distribuitorilor care au utilizat instrumentele Formulei Succesului pentru a-i ajuta să îşi împlinească visurile…şi aflaţi cum puteţi şi dumneavoastră să începeţi să vă trăiţi visul!

Poveşti de Succes

Accesaţi aceste poveşti de succes pline de inspiraţie ale executivilor de top şi ale distribuitorilor care au utilizat instrumentele Formulei Succesului pentru a-i ajuta să îşi împlinească visurile…şi aflaţi cum puteţi şi dumneavoastră să începeţi să vă trăiţi visul!