ÎNCEPEŢI CĂLĂTORIA DUMNEAVOASTRĂ CĂTRE SUCCES

Picture1

Fondatorii Nu Skin: Blake Roney, Sandie Tillotson şi Steve Lund

Atunci când cineva vă întreabă unde doriţi să ajungeţi în cinci, 10 sau 20 de ani, ce vă vine în minte? Cum arată visul vieţii dumneavoastră? Cum aţi avansa în cariera dumneavoastră? Ce obiective personale aţi dori să realizaţi? Este posibil să aveţi deja visul vieţii în minte, dar poate nu sunteţi sigur cum să îl faceţi să se împlinească.  

Formula Succesului, un program eficient şi complet de creare a mentalităţii, dezvoltat de către fondatorii Nu Skin, poate să vă ajute să obţineţi succesul dorit atât în afaceri, cât şi în viaţa personală. Partea cea mai nouă, Componentele Importante ale Succesului, se centrează pe cinci principii - sau componente - fundamentale ale succesului: Visaţi, Stabiliţi obiectivele, Credeţi, Acţionaţi şi Conduceţi. Concentrându-vă asupra acestor elemente esenţiale, menţinându-vă motivaţia şi adoptând o mentalitate de succes puteţi să ajungeţi la destinaţia dorită a călătoriei dumneavoastră către succes.

Prin vizitarea acestui website faceţi deja primul pas pentru realizarea obiectivelor dumneavoastră. Iată cum puteţi face următorul pas şi cum puteţi beneficia de toate instrumentele disponibile pe acest site:

1. Accesaţi materialul video Componentele Importante ale Succesului apăsând pe fiecare dintre cele cinci componente - Visaţi, Stabiliţi obiectivele, Credeţi, Acţionaţi şi Conduceţi. Vizionaţi materialele video cel puţin 5 minute în fiecare dimineaţă pentru a vă motiva şi a vă inspira atunci când începeţi ziua.

2. Descărcaţi perechea agenda de lucru. Citiţi câteva pagini din agenda de lucru şi completaţi un exerciţiu din ea în fiecare zi. Vă va ajuta să vă menţineţi pe drumul cel bun pe măsură ce munciţi pentru a vă atinge obiectivele.

3. Citiţi citatele săptămânale şi poveştile de succes pentru a obţine informaţii de la alţii care au atins succesul în viaţa lor.

4. În cele din urmă, asiguraţi-vă că vizitaţi pagina Facebook a Formulei Succesului pentru a schimba idei şi poveşti de succes cu alte persoane.

Nu uitaţi să visaţi departe, să stabiliţi obiective clare, să rămâneţi motivaţi şi să credeţi în dumneavoastră şi în puterea pe care o aveţi de a vă atinge obiectivele. Pe măsură ce continuaţi să acţionaţi concentrat şi să munciţi pentru a-i susţine şi a-i motiva pe alţii, veţi fi uimiţi de ceea ce puteţi să realizaţi. Bucuraţi-vă de călătoria dumneavoastră către succes!

 “
Este foarte important să aveţi visul vieţii în minte astfel încât să vă ajustaţi şi să vă regândiţi în mod constant afacerea pentru a vă atinge visul, deoarece puteţi foarte uşor să deveniţi de succes însă să nu obţineţi stilul de viaţă pe care îl doriţi cu adevărat în inima dumneavoastră." Blake Roney, Fondator Nu Skin

Introducere la Materialul Video de către Blake Roney, Fondator Nu Skin

Descărcaţi acest material video: tsf-intro-ro-nosub-sd.mp4

Dacă sunteţi interesat(ă) de achiziţionarea unei copii a setului de DVD TSF original, lansat în 2007, vă rugăm să contactaţi biroul Nu Skin în piaţa dumneavoastră locală. DVD-ul conţine 12 episoade cu o lungime medie de 60 de minute pentru fiecare episod.