Egy újrarajzolt karrier és egy egészségesebb, javadalmazóbb életvitel

KR2105331_JUNG_HYE_HWA_1

Jung, Hye Hwa és
Kim, Han Koo

Korea

A Nu Skinhez való
csatlakozásuk éve: 2006

Nagy MIÉRT-jük (azaz álmuk):
Reményt és álmokat adni minél
több embernek, miközben több
szabadidővel és anyagi
stabilitással gazdagodik családjuk

Sikeridézet:
„A csapatvezetés
kezdeményezőkészséget és
példamutatást kíván.”

Jung, Hye Hwa mindig is szeretett rajzolni, és tehetségét saját reklámgrafikai stúdió létrehozásában élte ki. Ám végül mégis teljes új karriert „rajzolt” magának, amellyel olyan életvitel termetett magának, mely által jobban néz ki, jobb a közérzete és jobban él, mint valaha. Az élmény során járt fent és lent, kínozták kételyek, de megtalálta a módját annak, hogy ne adja fel, éstovábbra is álmaira koncentrált. Álmaira, amelyek a Nu Skin segítségével kristályosodtak ki igazán, míg végül valóra nem váltak.

Jung Hye Hwa, aki az egyetemen grafikát és dizájnt tanult, és tehetségét valóban kamatoztatta: saját vállalkozásának ügyvezetője lett, miután felállt egy nagyobb elektronikai vállalat pr részlegéből. A saját reklámgrafikai stúdió megalapítása után 13 esztendeig vezette azt. „A reklámgrafikát szerettem a világon a legjobban, és teljes mértékig kielégített a munkám” - meséli. Vállalkozása egyre nőtt, valósággal szárnyalt, így lehetősége nyílt nagyobb vállalatokkal is együttműködni Koreában, sőt, kormányzati ügynökségeken keresztül nemzetközi ügyfélkörrel is rendelkezett. Fizikailag azonban nem volt ennyire jól, és lassan egészségügyi kihívásokkal kellett szembesülnie.

Ekkor fedezte fel a Nu Skint, és úgy érezte, fontos számára, hogy együtt dolgozhasson ezzel a vállalattal. Ám először száz százalékosan biztos akart lenni abban, hogy a termékek valóban az állított eredményeket hozzák. „Régebben úgy gondoltam, hogy a jó termékeket hirdetik a tévében vagy megtalálod a drága parfümériák polcain” - meséli. Ezért nem volt kérdés számára, hogy mindenekelőtt saját maga használja a Nu Skin termékeket, mielőtt potenciális vásárlóival megosztja azokat. „Ha egy olyan terméket próbálnék eladni, amit én magam még nem próbáltam ki, felmerülne a tisztesség és bizalom kérdése” - magyarázza. „Ha nem mértem volna föl személyesen a termékek fantasztikus voltát és nem táplálnék bizalmat a Nu Skin iránt, nem tudtam volna ebben az üzletben dolgozni.”

Jung, Hye Hwa szerint a Nu Skin termékek segítettek neki jobban kinézni és jobb közérzettel élni: az eredményeket láttán magabiztosan fogott bele a termékek másokkal való megosztásába. Mindig is túlontúl száraz volt bőre, különösen a téli hónapokban, és hamarosan észrevette, hogy a Nu Skin segített puhává és hidratáltabbá varázsolni bőrét még a legszárazabb, leghidegebb hónapok során is. Emellett korábban folyton fáradtan kelt reggelente. Ám a LifePak gondoskodik arról, hogy több energiája legyen, így korábban is indíthatja a napot.

A Nu Skin segített álmai kikristályosításában

Jung, Hye Hwa folyamatosan értékesítette a termékeket és szépen bővült csapata is. Közben ráébredt, hogy a Nu Skin kaland egyben arra készteti, hogy megvizsgálja, valójában mit szeretne elérni az életben. És felismerte, hogy többrétegű az álma: szeretett volna minél több embernek új reményt és álmokat adni, önkénteskedni, valamint több szabadidőre és anyagi függetlenségre vágyott családja számára.

Kitartó munkát és kitartást követelt tőle, hogy ezek az álmok valósággá váljanak, hogy a nehézségek dacára megőrizze eltökéltségét. Kezdetben továbbra is vezette a reklámgrafikai stúdiót, és akkor foglalkozott a Nu Skin üzlet építésével, amikor ideje engedte. Kora reggel és ebédidőben járt tréningekre, munkaidő után és hétvégénként termékbemutatókra járt, minden szabad idejében találkozókat szervezett. Emellett, teszi hozzá, sosem hagyott ki semmilyen csoportos megmozdulást, és naponta 2-3 prezentációs CD-t hallgatott végig.

Eleinte nem volt egyszerű számára, hogy nagyobb csoportok előtt beszéljen a termékekről. „Azt gondoltam, nekem nem megy könnyen egy szervezetbe történő beilleszkedés, így a duplikáció számomra rendkívül nagy kihívás volt.” Azonban továbbra is folytatta a másokkal közös munkát, holott nem fűlött hozzá a foga. Elkötelezte magát e tevékenység duplikálása mellett. A visszautasítás fájdalmas volt, különösen akkor, ha közeli ismerőstől érkezett. Amikor ilyen előfordult, a céljaira gondolt, így őrizte meg elhivatottságát.

Csapata bővítése érdekében potenciális ügyfeleket keresett fel, így növelte a létszámot. „Számomra nagyjából ismeretlen helyekre mentem, és úgy toboroztam” - meséli. „Bizalmat gerjesztettem bennük, majd hamarosan a Nu Skin termékek rajongójává és fogyasztójává lettek. Ezt követően vettem fel többüket a csapatba. Tényleg nagyon nehéz volt eleinte. Néha egyedül sírtam az autóban. De hamarosan felismertem, hogy annyi jó ember van a világon, és nekem az volt a dolgom, hogy a sikert ezen emberekkel közösen valósítsam meg.”

KR2105331_JUNG_HYE_HWA_2

Jung, Hye Hwa és Kim, Han Koo csapattársaik körében

Meglelni a belső erőt és célt, amit továbbvisz

Miután egy rendezvényen összeesett, egy évig pihenőpályára kényszerült. Ám ez sem tántorította el attól, hogy megtalálja azt a belső erőt, ami életben tartotta álmait, még akkor is, amikor a feladást fontolgatta. Csapattársaiból merített erőt, akik várták visszatérését, és mindegyikükért személyes felelősséget érzett. Bebizonyította nekik, hogy vissza tudja nyerni egészségét és álmai megvalósításának képességét, hogy büszkén fog végigsétálni a 2015 Nu Skin Korea Success Expo színpadán, ahol 4-es sztárnevelőként ismerték el. Megújult egészséggel Jung, Hye Hwa elkötelezett mások megsegítése mellett. „Úgy határoztam, hogy »visszakapott« életemet azoknak szentelem, akik segítségre szorulnak” - jelentette ki.

Napjainkra Jung, Hye Hwa mellett van egy másik lelkes üzleti partner, aki a szervezet bővítésén munkálkodik, ő pedig nem más, mint Kim, Han Koo, Jung férje. Jung bevallja, hogy férje eleinte „titokban ellenezte”, amikor felesége csatlakozott a Nu Skinhez, ám mostanra ő is szívvel-lélekkel, teljes munkaidőben elkötelezte magát a Nu Skin üzlet mellett. „A férjem jobban bízik bennem, mint bárki, és folyamatos támogatása segít előrejutnom” - teszi hozzá.

Mindaz a számtalan nehézség - és eredmény -, amellyel Jung, Hye Hwa szembesült, lehetővé tette, hogy tapasztalatai által valódi példaként vezethessen. Ismeri, milyen problémákkal küszködnek csapattagjai, és bármikor kész őket bátorítani és motiválni. „Átérzem fájdalmukat, hiszen én is átmentem mindezeken” - vallja. Az egyéni fejlődés fontosságát személyesen is demonstrálja: könyveket olvas, előadásokon vesz részt, így bővíti ismereteit, mélyíti az üzletépítéssel kapcsolatos és ügyfelek elérésével kapcsolatos ismereteit. A világos és egyszerű instrukciók kiadására törekszik, meghallgatja csapattársait, bátorítja őket arra, hogy kövessék a vállalat sikertérképét és felsővonalaikat, így ők maguk is bővülnek és végül vezetővé válnak.

Most, hogy teljes mértékben a Nu Skinre koncentrálja energiáit, Jung, Hye Hwa jobban odafigyel egészségére. Úgy véli, a stabil és fenntartható Nu Skin üzlet egyik elengedhetetlen tényezője az egészség. „Azt is nagyon fontos, hogy megőrizzük az energiánkat” - teszi hozzá. „Ugyanakkor ne felejtsünk el gondoskodó és megértő személlyé válni”.

Jung, Hye Hwa számára a csapattársak sikerhez segítése az egyik legfontosabb a Nu Skin kaland során. „Mivel elköteleztem magam emellett az üzlet mellett, fel kellett ismernem az emberek sokféléségében rejlő igazi értéket” - mondja. Tudja, hogy az ismétlődő apró cselekedetek segítik őt és csapatát a sikerhez. Cselekedj! - tanulta meg az évek során, és ezt az elvet gyakorolja is. „Valahányszor a kudarc esélyét éreztem a csoportban, össze kellett szednem magam” - meséli. „Így folytattam a fogyasztó bázis kiépítését, meghívtam sok-sok embert, előadásokat tartottam és elmagyaráztam az üzleti lehetőséget.”

« Previous

Next »