Történetek

 • A siker stafétabotjának továbbadása (Új)A siker stafétabotjának továbbadása (Új)
  Yuuko Okamoto rájött, hogy életében több eredményt is a Nu Skinnek köszönhet. Talán a legnagyobb közülük az, hogy egy félénk asszonyból, aki nem merte elmondani véleményét, egy magabiztos üzletasszonnyá nőtte ki magát, aki most büszkén segít hozzá másokat is a sikerhez. Egy stratégiai cselekvési terv segítségével és felismervén, hogy csak az eltökélt emberek érhetik el céljaikat, Yuuko most arra összpontosít, hogy másoknak segítsen felülkerekedni kételyeiken és akadályaikon, hogy megvalósítsák álmaikat.

 • Új út keresése az ideális életstílus kialakításához Új út keresése az ideális életstílus kialakításához
  Jinsil Kim sikeres belsőépítész volt, mégsem érezte úgy, hogy ez a karrier megadná neki a lehetőséget annak az anyagi létnek és életstílusnak az eléréséhez, amit az utóbbi időben kívánt magának. A Nu Skin termékek kiváló volta hajtotta őt az üzletbe, de hamarosan megrekedt, mikor is nem sikerült legyőznie félelmét a termékek idegenekkel való megosztásától. Eltökélten sikeres akart lenni, ezért aztán megtette a szükséges lépéseket magabiztosságának felépítéséhez és felfedezte, hogy „a cselekedetek bukással járnak, de sikerre vezetnek”.

 • Az állandó változásokkal teli élettől az igazi üzleti vállalkozásigAz állandó változásokkal teli élettől az igazi üzleti vállalkozásig
  Cecilia Pachón mindig is követte álmait. Ugyanakkor karrierje kezdetén nem gondolta volna, hogy újra és újra munkát kell váltani ahhoz, hogy megtalálja az egyensúlyt a szakmai sikerek és a boldog családi élet között. A Nu Skinre úgy talált, hogy kezébe adtak egy termékkatalógust, ami aztán felkeltette kíváncsiságát. Mégis, egy egészségével kapcsolatos ijedtség kellett ahhoz, hogy ő és férje, Carlos Arecheta még egyszer karriert váltsanak - ha egyszer valódi időbeli szabadságot és a vágyott anyagi jutalmakat szeretnének. Amikor Cecilia felismerte a Nu Skin tudomány és technológia erejét, tudta, megtalálta a személyes és szakmai kiteljesedés módját.

 • Egy újrarajzolt karrier és egy egészségesebb, javadalmazóbb életvitel Egy újrarajzolt karrier és egy egészségesebb, javadalmazóbb életvitel
  Jung, Hye Hwa úgy vágott vele a Nu Skin karrierbe, hogy egy sikeres reklámgrafikai stúdiót vezetett. Miután személyesen is megtapasztalta a termékek lenyűgöző eredményeit, felismerte, hogy szívből meg tudná osztani másokkal is a Nu Skint, és egy integritáson alapuló üzletet építhet ki. Így fokozatosan több és több energiát és erőfeszítést kezdett a Nu Skin üzletbe fektetni. Az úton azonban több nehézséget is le kellett küzdenie az egyéni kételyektől kedve súlyos egészségügyi problémákig. Ám folyamatosan álmaira szegezte tekintetét: segíteni kívánt másoknak és szebb életet teremteni családjának.

 • A vezetők új generációjának kineveléseA vezetők új generációjának kinevelése
  Pichet és Pichet Sukkaniwast eleinte semmi mást nem szerettek volna, mint egy kis „mellékessel” segíteni a családjukon. Hamarosan felismerték azonban, hogy a céljaikra összpontosítva, kitartó, vásárlókat bevonzó munkával és csapattársaikkal megváltoztathatják saját maguk, családjuk és még sok más ember életét. Azt is megtanulták, hogy csapatuk előtt is rendkívül fontos a példamutató viselkedés és a lépések következetes betartása, hogy mindannyian egy cél felé meneteljenek.

 • O oportunitate care i-a schimbat viața foarte multO oportunitate care i-a schimbat viața foarte mult
  Ryouta Tadauchi și-a început cariera profesională la vârsta de 21 de ani și a muncit intens pentru a construi o cafenea de succes. Totuși, la vârsta de 27 de ani, știa că vroia o altfel de viață. Cu Nu Skin, a găsit exact ceea ce își dorea și a fost propulsat la un nou nivel al entuziasmului și determinării de a reuși când a descoperit frumusețea și puterea participării la o Călătorie a Succesului Nu Skin. Pe parcursul evenimentului, Ryouta a văzut cu ochii lui modul în care compania și liderii săi de top îi susțin și îi sărbătoresc pe cei care muncesc intens și cred în puterea visurilor lor.

 • A személyes álom újrafelfedezése A személyes álom újrafelfedezése
  Maria Victoria Giordano számára a Nu Skin nem csak egy vonzó üzleti lehetőséget kínált, hanem az esélyt, hogy ismét nagyratörő álmokat dédelgethessen. Az újra és újra fellobbanó ambícióitól fűtve azóta megtalálta a módját, hogy több figyelmet szentelhessen családjának és egy teljes országnyi vezető előtt jó példával járjon.

 • A kiegyensúlyozott, pozitív hozzáállás sikerre vezet A kiegyensúlyozott, pozitív hozzáállás sikerre vezet
  Pichet Ritthiruangdet tudta, hogy keményen meg kell dolgoznia azért, amit szeretne. Azzal azonban nem volt tisztában, hogy a fejében még nem állt össze, hogyan is fogja megvalósítani a vágyott életstílust. Miután 2007-ben a Nu Skinnel tett egy próbát a siker elérésére és kudarcot vallott, végre felismerte, mire kell összpontosítania és megújult motivációval folytatta útját. 2010-ben változtatott: kiegyensúlyozott, pozitív hozzáállással kezdett el dolgozni üzlete és feleségével, Ellyvel közös áloméletük felépítésén.

 • Ösvény a vezetővé válás felé Ösvény a vezetővé válás felé
  Yumiko Takatsu olyan nő, aki tudja, mi akar – amikor pedig felfedezte a Nu Skint és a Galvanic Body Spa varázsát, tudta, hogy megtalálta a siker kulcsát. Felsővonali Team Elite vezetője segítségével megtanulta, hogyan teremtse meg szervezetében az összhangot, és hogyan segítse hozzá csapattagjait a sikerutazások és az új kitűzői címek eléréséhez. A legfontosabbnak mégis azt tartja, hogy megtanult hinni az emberekben és elsajátította a Nu Skin stratégiák használatát az új termékek bemutatásához, a teljes szervezet javára.

 • A siker felé vezető ösvényen a kitartás és a boldogság kéz a kézben jár A siker felé vezető ösvényen a kitartás és a boldogság kéz a kézben jár
  Mo Yi Hai, aki mindig is tudta, hogy nagy dolgokra volt hivatott, feleségével, Lai Min Ninggel együtt úgy döntött, megváltoztatja életét: éltek a Nu Skin kínálta lehetőséggel. Egyenesen beleszerettek a vállalatba. Következetes cselekvésüknek, elszántságuknak, tenni akarásuknak hála elérhető közelségbe került álmaik valóra váltása és a boldog, kényelmes életkörülmények biztosítása minden üzleti partnerük számára.

 • A lehetőség, mely igazi áldásnak bizonyult A lehetőség, mely igazi áldásnak bizonyult
  A rosszmájú emberek igyekezete ellenére, hogy meggyőzzék Dewi Sartika Kasmant és Muhammad Reza Pratama Kamalt, hogy hibát követtek el, amikor csatlakoztak a Nu Skinhez, ez az elszánt házaspár a negatív megjegyzéseket figyelmen kívül hagyva inkább erőt merített a kritikákból, és még nagyobb igyekezettel dolgozott üzletük felépítésén, hogy bebizonyítsák, tévedtek. Áldozatos munkájuknak köszönhetően szerte Indonéziában számos fogyasztót és csapattagot toboroztak, és olyan üzletet építettek fel, mely lehetővé tette számukra, hogy elérjék a vágyott életszínvonalat, miközben másoknak is segítenek saját életük megváltoztatásában.

 • További történetek olvasásaTovábbi történetek olvasása
  Merüljön el az ösztönző történekben olyan nagy sikerű vezetőkről, akik a siker receptjének eszközeivel élve valósították meg céljait - sajátítsa el Ön is, miként kezdhetei el megélni saját álmait!

Sikertörténetek

Merüljön el az ösztönző történekben olyan nagy sikerű vezetőkről, akik a siker receptjének eszközeivel élve valósították meg céljait - sajátítsa el Ön is, miként kezdhetei el megélni saját álmait!