KEZDŐDJÉK HÁT A SIKERHEZ VEZETŐ ÚT!

Picture1

Blake Roney, Sandie Tillotson és Steve Lund Nu Skin alapítók

Ha valaki felteszi Önnek a kérdést, hogy hol szeretne lenni öt, tíz vagy húsz év múlva, mire gondol? Hogyan fest álomélete? Hogyan halad előre karrierje? Milyen személyes célokat szeretne megvalósítani? Valószínűleg a fejében él egy elképzelt élet, ám még bizonytalan abban, miként is formálja valósággá azt.  

A siker receptje egy olyan hatékony, a Nu Skin alapítói által kifejlesztett gondolatébresztő tréningprogram, mely az üzleti és személyes siker megvalósításához szükséges eszközök tárházát kínálja. A legújabb összetevője, A főbb sikerösztönzők öt alapvető sikerelemre - vagy ha úgy tetszik, ösztönzőre - épül: Álmodjon!, Tűzzön ki célokat!, Higgyen!, Cselekedjen! és Vezessen! Ezen kulcselemre fókuszálva, motiváltságát megőrizve és a sikeres gondolkodásmódot elsajátítva elérheti végcélját a siker útján haladva!

A honlapra látogatással Ön már meg is tette az első lépést célkitűzései megvalósítása felé! Most megtudhatja, miként tegye meg a következő lépést és elkezdje kiaknázni mindzon eszközöket, melyek elérhetők e honlapon:

1. A főbb sikerösztönzők alapvideók eléréséhez kattintson egyenként az ösztönzőkre: Álmodjon!, Tűzzön ki célokat!, Higgyen!, Cselekedjen! és Vezessen! Szánjon legalább napi ötpercet a kisfilmek megnézésére, hogy felvértezze magát motivációval és inspirációval a nap kezdetekor!

2. Töltse le a kísérő munkafüzetet. Nap mint nap olvasgassa a munkafüzetet, és töltse ki a feladatokat! Ez gondoskodik arról, hogy Ön végig jó ösvényen haladhasson célkitűzései megvalósításán való foglalatosságai során.

3. Olvasgassa a heti idézeteket és történeteket, így nyerve betekintést a mások által már megvalósított sikerekbe!

4. Végezetül ne feledjen ellátogatni a siker receptje Facebook oldalra is, hogy másokkal is megoszthassa sikereit és gondolatait!

Ne feledje: álmodjon egy nagyot, tűzze ki céljait, őrizze meg motiváltságát, és mindenekelőtt higgyen önmagában és az álmai megvalósításához szükséges belső erőben! Összpontosított tevékenységei és mások felemelésén történő szorgoskodás közben lenyűgözve tapasztalja majd meg, mi mindenre is képes! Élvezze a sikerhez vezető utat!

"Létfontosságúnak tartom, hogy az ember mindig fejben tartsa áloméletét, és mindig annak megvalósításához igazítsa és szervezze üzletét. Mert könnyen előfordulhat, hogy valaki nagyon sikeres, mégsem azt a fajta életet éli, amelyre a szíve mélyén vágyott." - Blake Roney, Nu Skin alapító

 

Bevezető az alapvideókhoz: Blake Roney, Nu Skin alapító

Videó letöltése: tsf-intro-hu-nosub-sd.mp4

Amennyiben Ön az eredeti, 2007-ben kiadott TSF DVD-csomagot szeretné megvásárolni, érdeklődjön a helyi Nu Skin irodánál! A DVD-csomag 12, egyenként átlagosan egyórás epizódból áll.